Loader

Inspiration och sol i Spanien

By : | 0 Comments | On : 10 maj, 2012 | Category : Besök, Hur funkar det?, Privata inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Klicka gärna på gilla och gilla min facebook sida

Idag så far jag iväg till ett varmt och skönt Spanien för en ledig långhelg, här ska jag samla lite ny energi och massor av skön inspiration för matlagning och bloggande.

Av en vän som jag lånar en lägenhet av så har jag fått tips på bra restauranger att besöka, så jag räknar med att äta riktigt gott men även hinna njuta av sol och värme.

Detta betyder att det blir tyst några dagar på bloggen vilket jag personligen tycker är lite tråkigt eftersom jag tycker om att skriva inlägg, men å andra sidan kommer jag att samla på mig massor till en nya spännande inlägg när jag kommer hem.

Hemma blir alla barnen och katten som får passa hus, klippa gräsmatta och städa, hmm hur det nu blir med den saken kanske vi får se.

Glöm inte bort att om man gilla min facebook grupp så får man veta direkt när jag uppdaterar, eller så anmäler man sig till att f å inläggen direkt via e-post. Då är du även garanterad att få veta när mina Spanien inlägg kommer, sedan får vi se hur Andalusien inspirerad min matlagning blir dom närmaste veckorna.

 

 

Allt kan man göra från länkarna som man hittar på höger sida.

 

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Osten fullbordar en god middag, men den kan också uppväga en dålig.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: