Loader

Istället för vad kan man undra…

By : | 0 Comments | On : 16 september, 2011 | Category : Besök, Matlagning, Privata inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Istället.jpg

Kvällens restaurang kanske inte Istället för längre.

Efter en givande eftermiddag med nya tankar och ideer så åkte vi båt tillbaka över älven, en liten stund på hotellet följdes av samling på foodits kontor. Härifrån gick vi i samlad trupp mot kvällens restaurang, en trevlig restaurang på Göteborgs restaurang stråk nummer 2. Istället är namnet på restaurangen för kvällen ett namn som syftar på att man ska välja istället för avenyns restauranger, fyndigt men med facit i hand så kan jag nog inte riktigt hålla med.

Vi var 14 till bordet som visserligen beställde alla från menyn men att vänta närmare en och en halv timme på maten känns inte ok, när maten kommer så var dom fyra sopporna kalla som var beställda. Själv valde jag en entrecote som var helt perfekt medium men den klyftade potatisen hade en hel del att önska, och bearnaisesåsen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om den var varken eller… En fråga jag ställer mig är varför använder man inte varma tallrikar längre på restauranger, för maten är ljummen när den kommer och kall innan man hinner sätta bestiken på den.

Det var några som beställde dessert och av den att döma så var någon inte riktigt på hugget i köket, för en tråkigare dessert för det priset har jag inte sett den stod inte för någon grande final vilket jag tycker att en dessert ska göra.

Men sällskapet var trevligt och kvällen vart trevlig, jag är nöjd med dagen när jag lägger mig i sängen..

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Ibland tycker man att det är synd att man inte har bröd hemma för då kunde man ha gjort en leverpastejmacka om man haft leverpastej.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: