Loader

Jag en fotomodell?

By : | 2 Comments | On : 21 september, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Matlagning, Roligheter, Tankar, Utveckling

Det var spännande och kul med fotograferingen, men det är svårt att låtsas vara naturlig ..

Gårdagens förberedelser kändes bra idag och jag var rätt lugn inför reportaget i fack tidningen, jag var inne tidigt i morse och ”lånade” köket för några sista saker bara. Klockan 13 skulle en journalist med fotograf dyka upp, för att underlätta lite så gjorde jag i ordning två av mina tre jultallrikar som var temat. Den sista och lite speciella hade lite mer och annorlunda saker, så jag väntade med den tallriken tills dom var på plats. Själva intervjuandet var inga konstigheter det har jag varit med om tidigare, och fotograferingen av mina tallrikar kändes mest roligt och spännande hur dom står sig på bild. Däremot när det kommer till fotograferingen av mig så var det inte lika lätt, brukar tycka om att vara med på bild men att agera modell samtidigt som man ska se normal och avslappnad ut var inte så lätt. Vet inte om fotografen gav upp eller om det vart bra till slut, men jag fick känslan av att han var nöjd och att jag fick godkänt.

Nu har jag kvar att skriva ner ett antal recept på några av mina saker på tallrikarna, vilket man som kock är lite halv dålig på när man improviserar som jag gjorde. Men jag har använt papper och penna under tiden som jag skapade, så det ska nog fungera det också.. Jag kommer att släppa ut recepten här också men det får bli i samband med att dom kommer med i tidningen, vilken jag också kommer att avslöja när det är dags …

Print Friendly, PDF & Email

  Comments (2)

  1. posted by Pia on 26 september, 2011

   Det brukar inte vara några problem att fånga dig på bild, så du kan känna dig lugn 😉
   Lägger du ut en länk så småningom?

     Svara
  2. posted by Patric on 26 september, 2011

   Tackar Pia 😀 Jag är genast mycket lugnare… Var så säker en länk kommer så fort tidningen är publicerad 😉

     Svara

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Aptiten är verkligen otacksam. Ju mer du gör för att tillfredsställa aptiten, desto fortare överger den dig.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: