Loader

Jag tackar alla trevliga läsare av bloggen..

By : | 0 Comments | On : 16 oktober, 2011 | Category : Jobb inlägg, Privata inlägg, Roligheter, Tankar

10 221 stycken om man ska vara exakt just nu... och nu är det några till..

Jag bockar och bugar idag så har jag nått upp till fantastiska 10 000 klick på min blogg, och dagen till ära så har jag även nytt dagsrekord redan innan dagen är slut.

Det finns massor av rolig statistik att hämta ut ur bloggen.. Lite är bla. att min populäraste länkning är till köket där jag jobbar Sveaköket och det populäraste receptet av i dagsläget 75st är ”Snabb och enkel kyckling i ugnen med Italienska dofter”  och av inlägg som inte är recept är det om nordisk kost populärast av dom som kommer via länkningar så kommer flest från hittarecept.se.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Engelsmännen har uppfunnit middagstalen för att man ska glömma deras mat.
  -Pierre Daninos
  %d bloggare gillar detta: