Loader

Jasså ni vill ha färsk grädde?

By : | 0 Comments | On : 14 november, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Har tyvärr inte levt upp till det man lovat..

Vi har idag ett avtal med en leverantör som ska förse oss med mejeriprodukter efter ett klassiskt svensk anbudsförfarande så vann Milko, där man gav oss ett pris och lovade att man skulle kunna leverera ett antal produkter till oss. Under dom månader som vi haft våran nya leverantör så kan jag konstatera att det inte fungerar alls, alltför ofta så kan man inte leverera våra råvaror alternativ så har bäst före datumet redan passerats med dagar när vi får leveransen.  

Detta ställer till enorma problem när vi plötsligt måste försöka hitta ersättningsvaror för det som blivit fel, många samtal blir det ofta och en klart fördyrande omständighet och vårt mål att köpa ekologisk får sig en törn. Men det allvarligaste är den brist på förståelse för den grupp människor som vi lagar mat åt, människor som är i stort behov av rätt näringsintag där många redan innan är svaga.

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man som leverantör på det sättet kan lura till sig en upphandling,  dom brister och fel som sker är ju ingen engångsföreteelse utan saker som man måste ha varit medveten om från början.

I min kanske enkla värld så är det bara att byta leverantör till en som klarar av att leverera kvalitativa råvaror till oss så som vi önskar, men tyvärr så är det inte i verkligheten där den juridiska delen är så otroligt långt från verkligheten som man kan komma.

Jag fortsätter dock att jobba mot att vi ska ha leverantörer, som lever upp till det som jag kräver av den som ska leverera råvaror till ”mitt” kök…

Milko som ska ingå i en fusion med Arla i Dn.se SvD.se resume.se

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från matbordet.
  -Giorgio Pasetti
  %d bloggare gillar detta: