Loader

Just nu så är det nytt och gammalt när vi tar fram ny meny..

By : | 0 Comments | On : 29 september, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Matlagning, Roligheter, Tankar, Utveckling

En läckrare ala carte förrätt, inga problem för oss...

I vårat kök så är det inte bara patientmat som tillagas, vi gör dagens rätt till våra restauranger, smörgåsar, salladslådor samt en hel del catering. Det är roligt att vi kan ha en sådan bredd på verksamheten i köket, det gör det roligare för oss som jobbar här att vara lite mera kreativa och skapande. Kreativitet och skapande som smittar av sig på resten av våran matlagning, genom att testa och skapa så utvecklar vi våra rätter och menyer. 

Vi har haft några riktigt lyckade uppdrag den senaste tiden, vilket är ett gott tecken på att dom satsningar vi gjort på kvalitet lyckats. Nu är det dags för våran cateringmeny att få sig en uppdatering, jag sitter just nu och filar på vad som ska vara kvar samt dom nyheter som ska in på menyn. Tanken är att menyn ska var bred för att passa in på dom olika tillfällen, som kan tänkas dyka upp i verksamheterna som vi levererar till.

Man kan hitta olika typer av smöråsar, sallader, kalla rätter, varma rätter, tapas, plock mat, wraps och mera, med den kompetens som köket besitter så kan vi egentligen fixa det mesta som kan tänkas önskas. I ett stort kök som vårt så har vi möjlighet att klara det mesta vad det gäller catering, det kan vara det lilla mötet på en avdelning till ett större evenemang av någon sort.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Middagskonversation: konsten att tänka på något viktigt medan man säger något oviktigt.
  -Laurence Olivier
  %d bloggare gillar detta: