Loader

Köttdiet sponsrad av köttindustrin, tyvärr inte helt förvånad.

By : | 0 Comments | On : 30 augusti, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Privata inlägg, Tankar, Utveckling

En diet som alla andra?

Inte helt förvånade med tanke på det globala spelet kring våra råvaror, har man nu kommit fram till att den stora amerikanska köttindustrin sponsrar forskningen kring LCHF dieten. Detta är med all säkerhet inte inte något som bara är något som är specifikt för den Amerikanska köttindustrin, även i Sverige förekommer det också att stora intressenter är med och sponsrar forskningen kring olika typer av dieter och koster.

Vi ska vara försiktiga att kasta sten i glashuset för jag är övertygad, att detta förekommer i Sverige också och att alla säger samma sak ”forskningen är oberoende och det man kommer fram till är ren fakta”. Med tanke på dom pengar som finns i industrin så är det ett måste att det finns rejält med kunder som handlar, så att det forskas på att få fram att det som just jag producerar är bäst är inte alls konstigt det är trots allt marknaden som styr.

Själv blir jag bara mera övertygad om att min egen diet är bäst, och det kostar inte mer samt jag delar med mig av den gratis.

– Ta bara en gång
– Använd sunt förnuft
– Ät naturliga saker
– Minska på fettet (innebär inte att du ska sluta med fett eller bara köpa light/mini produkter)
– Mindre med skräpmat
– Ät gott
– Undvik socker

Lägg sedan till daglig rörelse och ett par dagar i veckan lite hårdare motion så är du snart i hamn med din idealvikt, strunta i vågen och titta dig i spegeln för du kommer att se när du är nöjd för spegeln ljuger sällan. Kräver ofta att man byter lite livsstil och det tar lite tid, men det kommer att ge effekt och du blir nöjd till slut.

Det handlar inte om att hitta en diet som passar utan en livsstil som passar, och då behövs inga roliga namn som LCHF, ISO, GI osv…

Mitt tidigare inlägg om globala krafter

Reportaget i SVT

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Gud ger oss nötterna, men han knäcker dem inte till oss.
  -HC Andersen
  %d bloggare gillar detta: