Loader

Kyckling och bacon i krämig chutneysås

By : | 0 Comments | On : 2 februari, 2012 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Pasta, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Kyckling och bacon är en klassiker här med den sötstarka chutneyn som passar bra till

Idag fortsatte vi på gårdagens tema genom att använda den grillad kyckling och baconet som vart över, som tillsammans med ny kryddning och pasta bidde en helt ny rätt. I receptet så använder jag rå kyckling som man steker, men har du som jag färdigstekt/grillad så har du i den och värmer på när bacon och lök är klart.

Kyckling och bacon i krämig chutneysås

– 3st Kycklingfiléer i tärningar
– 1pkt Bacon strimlat
– 1st Rödlök tärnad
– 0,5dl Mango chutney
– 1dl Grädde
– 1dl Vatten
– 15 ml fond
– Salt
– Svart peppar

1. Koka pasta enligt paket
2. Stek kycklingen med baconet och löken tills det är färdigt.
3. Slå på mango chutney och vatten koka ihop lite
4. Häll på grädde och fond låt koka upp och smaka av med svartpeppar och salt
5. Blanda såsen med pastan och låt vila lite så att pastan drar åt sig såsen, smaka av och servera med lite grönt.

Print Friendly, PDF & Email

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Gårdagens tidning! det är bara något man äter fish and chips ur.
    -Amy Winehouse
    %d bloggare gillar detta: