Loader

Måltiden med Produktionsstyrelsen på Akademiska

By : | 0 Comments | On : 30 januari, 2012 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Utveckling

Möte med politiker i produktionsstyrelsen för landstinget i Uppsala

Idag har vi i ledningsgruppen i kost träffat Akademiskas produktionsstyrelse för att provsmaka, presentera och diskutera kring den mat vi serverar på sjukhusen i landstinget i Uppsala, det är givetvis alltid lite nervöst att visa upp sin verksamhet även om jag är stolt och säker på det vi serverar så vill man ju alltid att det är bästa sidan som visas upp.

Jag tycker att det är viktigt att vi är ärliga och därför är maten som testas exakt samma som patienterna får på sina brickor, tyvärr kunde vi inte servera den på dom tallrikar och brickor som vi använder till patienter eftersom vägen till vår inte lokal tillät det. Men maten var densamma tillagad och kyld i Västerås för att transporteras till vårt kök i Uppsala, där den värmdes upp för att åka vidare till lokalen för provsmakning.

Jag åt givetvis själv av våran mat och det är inte utan att jag är stolt och nöjd över det vi gör, att kunna visa upp den pocherade färska sejen, våra egna pannbiffar, hemslaget mos, egna såser och chilin med färs från Sörby slakt & styck utanför Heby. Det var många spännande frågor som kom fram och det känns alltid lika roligt att kunna prata om vår verksamhet, efter provsmakning fick vi 45 minuter på oss att prata om vårat innan vi fick lämna så produktionsstyrelsen kunde fortsätta med sitt under eftermiddagen.

Print Friendly, PDF & Email

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Problemet med att äta italiensk mat är att fem-sex dagar senare är man hungrig igen.
    -George Miller
    %d bloggare gillar detta: