Loader

Med en nypa salt och solmogna tomater..

By : | 0 Comments | On : 13 december, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Privata inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Chef Ramzis matprogram följs av närmare 10 miljoner tittare.

Roligt när man läser om den Libanesiska kocken Chef Ramzis, som numera verkar i Beirut Libanon och som i den Arabiska världen är en stor TV kock. Det är fantastiskt roligt att få inspiration från världens alla håll och jag testar gärna nytt hemma, tyvärr är man i sjukhus världen inte riktigt mogen för den typer av resor men det kommer säkert.

Ta som exempel hans beskrivning i SvD.se där han beskriver hur den lena vätskan från oliverna ska ringlas över några skivade  solmogna tomater och ätas med libanesiskt bröd och ett par heta potatisskivor samt en nypa salt.  Det enkla är oftast det bästa säger han och jag kan bara hålla med, jag kan känna smakerna av dom solmogna tomaterna med olivoljan och nu kurrar det gött i magen.

Ramiz verkar vara en glad prick som avslutar intervjuvn i SvD.SE med  – ”Kanske kan vi alla en dag äta och njuta tillsammans i stället för att döda varandra”

Vill du titta in på hans egen hemsida hittar du den här

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Gud ger oss nötterna, men han knäcker dem inte till oss.
  -HC Andersen
  %d bloggare gillar detta: