Loader

Mina tips inför grillningen samlat på ett ställe i bloggen..

By : | 0 Comments | On : 12 mars, 2012 | Category : Grill, Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Roligheter, Utveckling

Härliga köttbitar på en perfekt glödbädd, snart färdiga för tallriken..

För mig är grillen speciell jag älskar känslan av att laga maten över öppen eld, jag brukar testa olika varianter av metoder och försöker laga så mycket som möjligt på grillen. Att grilla behöver inte vara så svårt eller komplicerat och är man ovan så ser man bara till att ha tid att göra det ordentligt med riktiga förberedelser, med övning och vanan så kommer sedan viljan och kunskapen att göra nya saker på grillen så ha inte bråttom att göra experimenten först.

Jag försöker att förbereda så mycket som möjligt i köket innan jag börjar grilla, detta för att när det väl är dags att grilla kunna koncentrera sig på själva grillningen. Sedan är det oerhört tråkigt att dela upp sig med några i köket och några vid grillen, det är mycket trevligare att kunna samla alla vi samma plats antingen i köket eller vid grillen med något gott att dricka.

Att göra glöd i grillen och förbereda för grillningen tar inte så lång tid om man väljer enkla saker att grilla, så man kan utan problem grilla till vardags också testa gärna att grilla falukorv.

– Mer att tänka på vid grillningen

– Mer smaker med marinad, rubb & glaze

– Mer om att grilla fisk 

– Mer om att grilla kött & fågel

Hur tänder man grillen

– Hur lyckas man med en riktig BBQ

– Här är mina grill recept

 

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Förr kom mjölken från kon, nu kommer den från Arla.
  -Lars, 5 år
  %d bloggare gillar detta: