Loader

Möte med framtiden i siktet och lite inspiration på sidan om

By : | 0 Comments | On : 1 december, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Den härliga varmrätten presenterad på ett snyggt sätt.

Idag torsdags så samlades vi i ledningsgruppen för att gå igenom organisationsfrågor, denna gång så passade vi på att vara i Uppsala så våran kollega som är chef för Claraköket fick kortare resväg. Vi har en bra ledningsgrupp som fort kommer in i bra och givande diskussioner, dagens ämne handlade mycket om förändringar i vår restaurangmat, organisationsstrukturer och hur vi ska fördela Kosts administrativatjänster i framtiden.

En dag med diskussioner känns i huvudet när man inte är van och framåt kvällen när vi åker hemåt så är man rätt slut, men samtidigt väldigt nöjd med vad en dag i lugn och ro med livliga diskussioner kan ge. Nu ser jag fram mot att komma tillbaka till mitt kök och fortsätta med vårat arbete mot att bli nummer 1 bland stora kök, i morgon ska julmaten läggas in i matsedeln och nyårsmaten ska planeras klart.

Som lite extra inspiration så fick vi en underbar lunch bestående av Wallenbergare på småländsk rödkulla med potatispuré, rårörda lingon och spritärtor, efter det så några hembakade småkakor och kaffe.

Kaffe och kaka efter lunchen, det gick inte att låta bli att smaka..

Lite roligt är det att komma ut och se lite annat, jag gillade detaljerna vid lunch bordet små saker som lyfter som säden i botten på brödkorgen eller smöret fint placerat på en sten med lite havs salt på toppen.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Efter en god middag kan man klara allt, till och med sin familj.
  -Oscar Wilde
  %d bloggare gillar detta: