Loader

Något för framtidens sjukhus kanske?

By : | 0 Comments | On : 25 augusti, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Funderar på om detta kan vara något som skulle kunna fungera på ett sjukhus, tänk att låta patienten ha full koll på sin mat på detta sätt. Vore onekligen ett intressant sätt att jobba på och skulle göra patienten delaktig på ett fantastiskt sätt, lite på det sättet som jag tror att många vill vara delaktiga nu för tiden.Tror dock att det kanske inte passar alla våra patienter, men säkert dom flesta. Frågan är om det finns någon som är villig att satsa på denna typ av teknik till våra svenska patienter, för det lär kosta pengar och inte vara helt utan att många skulle protestera. Men här och nu är tanken väckt och jag kommer att ta den med mig, så när jag träffar på rätt människor så ska tåget fortsätta rulla mot framtiden.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Om jag skulle berätta för dig hur mycket jag suktat efter en sån här, så skulle jag inte få tid att äta upp den.
  -Douglas Adams
  %d bloggare gillar detta: