Loader

Nya domar från gäster.. ”Nöjd med sjukhusmaten” ”Mediciner förstör matlusten”

By : | 0 Comments | On : 7 februari, 2012 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Två trevligheter att läsa för oss i köket..

För ett litet tag sedan så var en insändare med i VLT som är våran länstidning i Västmanland där vår mat fick sig en känga, jag svarade på den i bloggen och med en replik i tidningen vilket jag fått mycket positiva kommentarer om. Nu är det även fler som i tidningen är med på insändarsidan och stöttar oss, vilket känns skönt att höra för alla oss som jobbar i köket.

Nöjd med sjukhusmaten: I lördags var det en replik på den första där en patient berättar om sina två besök på sjukhuset hur han fått välja rätt och tillbehör, ingen av gångerna har han varit besviken utan tvärt om det smakade riktigt gott och han avslutar med- ” dessutom var den i klass med många lunchställen på stan”.

Mediciner förstör matlusten: Idag så var det en ny insändare som beskriver hur illa maten smakade vid första sjukhus besöket på grund av den starka medicin han fått, detta trots att det var mat han visste att han gillar och borde tycka om. Andra besöket där ingen medicin var inblandad skapade en helt annan smakupplevelse, nu smakade den lika bra som på vilken lunchrestaurang som helst dessutom fanns två rätter att välja på. Slutsatsen som han gör är att att medicinering kan påverka hur maten smakar

Roligt att läsa även om jag vet att vi har en del kvar att jobba på så känns det skönt att få bekräftelse på att vi jobbar åt rätt håll, lustigt dock att man får frågan om vi skrivit det själv bara för att det är något positivt.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Man ska äta för att leva och inte leva för att äta.
  -Italiensk ordspråk
  %d bloggare gillar detta: