Loader

Krämig omelett med tomat, paprika och parmesan

By : | 0 Comments | On : 1 januari, 2012 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Den läckra omeletten med ruccola under på fatet

Behöver du fixa maten fort då är en omelett perfekt, man kan hitta på massor av spännande varianter. Min senaste vart en med grönsaker och parmesan ost, sedan serverade jag den på ruccola för smak och färg. Personligen vill jag ha färg på en omelett men den ska gärna vara lite rinnig i mitten, jag vet dock att den perfekta omeletten ii princip inte ska ha något yta alls.

Krämig omelett med tomat, paprika och parmesan

– 8st Ägg
– 1dl Grädde, vatten eller mjölk
– 2st tomater tärnad
– 1st Paprika tärnad
– 1st Gul lök Tärnad
– 0,5dl Parmesan riven
– Salt
– Peppar
– Olja

1. Blanda ägg, grädde, vatten eller mjölk med salt, svart peppar och parmesan
2. Fräs tomat, paprika och lök i olja, när det mjuknat slå på ägg blandningen och sänk värmen.
3. Stek till det börjar tjockna vänd försiktigt och stek på andra sidan. Ta bort från värmen om det känns som om den bränner.
4. När den är klar vänd upp på ett fat och servera..

Print Friendly, PDF & Email

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från matbordet.
    -Giorgio Pasetti
    %d bloggare gillar detta: