Oreganodoftande farfalle med skink och paprikasås

Snabbt och enkelt pasta med husets färskbakade surdegsbröd..
Nytt recept på en kanon snabb lunch som smakar gott samt är hemmagjord och enkel att göra, om du börjar med vattnet, lite salt och olja till pastan för att sedan sätta igång med såsen så är du klar innan pastan är klar. Man behöver ofta inte krångla till det för mycket och god mat behöver inte ta timmar att göra.
Oreganodoftande pasta med skinka och grönska
– 1pkt Pasta
– 300gr Rökt skinka i strimlor
– 1st Gul lök hackad
– 2st gröna paprikor i strimlor
– 3dl Grädde
– 20ml Kycklingfond
– 0,5dl Parmesan
– Oregano
– Svart peppar
– Salt
1. Koka pastan enligt anvisning
2. Fräs först löken lite mjuk lägg sedan i skinkan, fräs en stund och lägg i paprikan som ska bli varm.
3. Häll på grädden samt fond låt koka upp krydda med oregano, salt och svart peppar.
4. Ta bort från värmen lägg i parmesan och smaka av..
5. Blanda såsen med pastan som ska vara väl avrunnen och saltad.
6. Lägg upp snyggt och dra några varv med pepparkvarnen..