Loader

På plats i datasalen..

By : | 0 Comments | On : 15 september, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Älvsnabben.jpg

Båten som tog oss över till Lindholmen

Efter en härlig hotell frukost så tog vi båten över Göta älv mot Lindholmen, här letade vi oss fram bland stilrena byggnader och genom en restaurang till dagens aktivitet på aktiviteten. Plötsligt så sitter man här vid skolbänken igen, full av förväntan över dagens utbildning av mycket nytt och lite gammalt.

Kan villigt erkänna att utbildning i denna form kanske inte är min favorit, men den behövs ibland och jag tycker att jag klarar det ganska bra. Personligen ser jag fram mot lunchen för att även lära mig lite där också, men först så har vi en bensträckare nu och jag fylla på förrådet med vatten och frukt inför nästa del.

Kurslokal.jpg

Min utsikt mot svarta tavlan, som numera är en projektorbild..

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  De som föräter sig eller dricker sig fulla, har förstånd varken på att dricka eller äta.
  -Jean Anthelme Brillat-Savarin
  %d bloggare gillar detta: