Loader

Pastapanna perfekt att gömma grill resterna i…

By : | 0 Comments | On : 10 juni, 2012 | Category : Grill, Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Pasta, Privata inlägg, Recept, Roligheter, Snabbmat, Tankar, Utveckling

Min läckra pastapanna med alla läckra rester från gårdagens grillning..

Rester blir det ofta över ibland inte så mycket och ibland desto mera, jag tycker att man ska ta till vara på sina råvaror. Både för ekonomi och naturen men kanske ännu mera av respekt för dom som inte har vårat överflöd av råvaror, jag gör ofta en pastapanna av mina rester för det är enkelt och gott samtidigt som man kan variera det i oändlighet.

Gårdagens grillrester räckte inte så långt så jag fick fylla på med lite grönsaker i form av lök, champinjoner, succini samt ett äpple, detta fräste jag mjukt först för att sedan krydda med lite curry och ört salt.

Sedan så hade jag i mina grillade rester som bestod av lite rostbiff, salsicca, paprika och halloumi, lät allt fräsa en liten stund innan jag la i pasta som förövrigt också var rester i kylen.

Försök att göra alla bitar lite jämnstora och i inte allt för stora så att det kan blanda sig ordentligt i pastan, när allt är klart har du en snabb och enkel lunch för familjen klar men även betydligt mindre med rester i kylen….

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Korv är en gudomlig rätt, ty bara Gud vet vad det är i den.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: