Loader

Avacado med rom och väldigt klassiska tillbehör

2012-12-15
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 20m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Svensk matvetesallad med säsongens grönsaker, bakad minispetskål, sparrisbroccoli och äppelgratinerad kycklingfilé

  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Avacado med rom som serveras med de klassiska tillbehören i form av hackad lök och gräddfil, en väldigt enkel förätt som är snudd på genial i sin enkelhet. Inte så mycket att göra recept på utan gröp ur avacadon och salta och ha lite citron på den så håller den färgen, hacka löken fint och lägg upp allt på en tallrik med lite sallad och citron.

Vill man så serverar man en toast till men jag hoppade över det till min förätt idag, så smaklig måltid och njut av denna klassiker.

Ingredients

  • Valfri rom helst en som är röd
  • Rödlök eller gul lök, sort är en smaksak (finhackad)
  • Gräddfil, creme fraiche eller yoghurt
  • Salladsblad
  • Avacado som är mogen
  • Salt
  • Citron
Print Friendly, PDF & Email

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

“Citatet”
Engelsmännen har uppfunnit middagstalen för att man ska glömma deras mat.
-Pierre Daninos
%d bloggare gillar detta: