Färskostfylld parmaskinka med melon, granatäpple och balsamhonung
2013-01-01- Servings: 6
- Prep Time: 15m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 35m
Related Recipes:
En enkel förrätt med en look som gör den lyxig, var lite noggrann när du fyller parman och gör snygga tärningar av melon så blir det riktigt bra.
Ingredients
- 1/2 st Galia melon (snygga tärningar)
- 1 st Granatäpple (kärnorna)
- 6 st Snygga skivor parmaskinka
- 100 gr Färskost med vitlök
- 6 st Snygga salladsblad
- 15 ml Flyttande honung
- 10 ml Balsamvinäger
Method
Step 1
Blanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten.
Step 2
Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet
Step 3
Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt