Loader

Färskostfylld parmaskinka med melon, granatäpple och balsamhonung

2013-01-01
  • Servings: 6
  • Prep Time: 15m
  • Cook Time: 15m
  • Ready In: 35m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

  • Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck

  • Krämig vindoftande risotto med tomat, lök, prästost och rostad blomkål

  • Tagliatelle med rimmat fläsk, paprika, äggula och parmesan

En enkel förrätt med en look som gör den lyxig, var lite noggrann när du fyller parman och gör snygga tärningar av melon så blir det riktigt bra.

Ingredients

  • 1/2 st Galia melon (snygga tärningar)
  • 1 st Granatäpple (kärnorna)
  • 6 st Snygga skivor parmaskinka
  • 100 gr Färskost med vitlök
  • 6 st Snygga salladsblad
  • 15 ml Flyttande honung
  • 10 ml Balsamvinäger

Method

Step 1

Blanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten.

Step 2

Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet

Step 3

Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt

Print Friendly, PDF & Email

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

”Citatet”
Jag älskar svensk mat, speciellt spaghetti, kebab och pizza.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: