Grillad västerbottenost med hjotronchutney
2013-04-22- Servings: 6
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 20m
- Ready In: 30m
Related Recipes:
En väldigt enkel och väldigt god dessert med den läckra västerbottenosten och härliga hjotron, eftersom det är klent med hjotron i mina trakter så har jag använt mig av en god hjotronsylt.
Ingredients
- 400 gr Västerbottenost
- 6 bitar Aluminiumfolié
- 3 dl Hjotronsylt
- 15 ml Äppelcidervinäger
- Kanelstång
- 3 droppar Tabasco
- Citrommeliss
Method
Step 1
Koka upp hjotronen med vinägern, kanelstången och tabascon, låt det sedan puttra i några minuter och håll det varmt.
Step 2
Lägg upp de 6 foliebitarna på köksbänken och fördela västerbottenosten på folien, vik sedan ihop folien till små paket och stoppa in i ugnen på ca 150° eller grillen i 10 minuter.
Step 3
Öppna paketet lägg på ett citronmeliss blad och servera med hjotronchutneyn