Halstrad kassler med en het cannellinibön och majssalsa
2014-01-27- Servings: 6
- Prep Time: 5m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 20m
Related Recipes:
Att laga mat på vardagar kan vara en prövning i tid och fantasi så här har jag lösningen, ett recept där man på 25 minuter gjort en middag med lite mera fantasi.
Kassler som man bara steker snabbt i en panna och som serveras med en läcker bön och majssalsa, till detta sedan en grönsallad och fritt val av ris eller pasta till.
Ingredients
- 800 gr Kassler (skivad)
- 1 st Gul lök (hackad)
- 410 gr Cannellinibönor kokta i burk
- 165 gr Majscorn
- 1 dl Färdig salsa
- 10 ml Paprika pulver
- 10 ml Lökpulver
- 10 ml Muscavado socker
- Rapsolja
- Ris
- Grönsallad
- 6 port Pasta, ris eller potatis
Method
Step 1
Börja med att sätta på vatten till ris, pasta eller potatisen, och börja koka den sedan
Step 2
Samtidigt så börjar du med salsan genom att värma en panna med lite rapsolja i, fräs sedan löken mjuk.
Step 3
Lägg i bönor och fräs lite till, häll på kryddorna samt sockret och låt det fräsa med lite.
Step 4
Lägg i majsen och salsan som sedan bara ska koka upp, smaka av med salt.
Step 5
Stek sedan kasslern i en panna utan fett och servera med salsan, tillbehöret och grönsallad