Kycklingwrap med stekta grönsaker som snabbmat
2012-05-17- Servings: 6
- Prep Time: 30m
- Cook Time: 20m
- Ready In: 50m
Related Recipes:
Idag så har det varit en dag på vid fotbollsplanen med dottern, då hon och hennes lag spelat en cup sedan tidiga morgonen.
På vägen hem så blir det ett stopp i affären för att proviantera för middagen, jag är sugen på något med grönsaker och enkelt att göra för orken tryter lite just nu. Efter ett vända förbi hyllor och kyldiskar så är middagen i korgen, jag har bara att passera kassan och ta sig hem till köket för att slutföra planen.
Hemma packar jag upp och fixar till..
– 12st stora tortilla bröd
– 4st Färska Svenska kycklingfiléer som jag strimlar på längden
– 1st Gul lök i klyftor
– 1st Blomkålshuvud i små buketter
– 2st röda paprikor i strimlor
– Sallads mix
– 3st Bananer i skivor (något som är lite annorlunda men gott)
– 200gram Ost som rivs
– Salsa härifrån i bloggen eller så köper man färdig – Färsk tomatsalsa eller husets tomatsalsa
– Guacemole även den tidigare i bloggen
– Gräddfil
– Paprikapulver, Spiskumin, Salt och Svartpeppar
– Matolja
1. Stek löken lite i olja ha sedan i blomkålen, och ha i paprikan när blomkålen fått lite färg och mjuknat salta och håll varm.
2. Stek sedan kycklingen i olja med paprikapulver, spiskumin, salt och peppar
3. Gör en trevlig buffe med alla tillbehör och låt sedan var och en bygga sin egen läckra wrap