Loader

Läcker snabbmat med husets blixtpanna

2015-03-30
  • Servings: 4
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 15m
  • Ready In: 20m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Svensk matvetesallad med säsongens grönsaker, bakad minispetskål, sparrisbroccoli och äppelgratinerad kycklingfilé

  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Ibland är det ont om tid att hinna laga mat men med en gnutta planering så fixar du denna middag på 20 minuter, en läcker pastapanna som passar perfekt dagar som du behöver en riktig middag på kortare tid.

Ingredients

  • 400 gr Torr pasta
  • 250 gr Nötfärs
  • 1 st Gul lök (klyftad)
  • 0,5 dl Pesto
  • 2 dl Färdig tomatsås
  • 1 dl Chilisauce
  • 2 krm Smoked paprika
  • 0,5 dl Parmesan (hyvlad)
  • Rapsolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 st liten brk Majs
  • 1 näve Salladsmix

Method

Step 1

Börja med att koka pastan enligt anvisningarna på paketet i saltat vatten

Step 2

Värm en panna med olja och när den är varm lägg i löken och nötfärsen, stek så att färsen får färg och blir genom stekt.

Step 3

Häll sedan i peston, tomatsåsen och chilsaucen, vänd och låt det koka upp.

Step 4

Stäng värmen och lägg i smoked paprika, samt parmesanen, smaka av med salt och svartpeppar

Step 5

Avsluta med att vända i salladsmixen och majsen.

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , Ingredients:

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Det sägs att man blir vad man äter. Men vem vill bli en morot?
    -Olle Lundberg
    %d bloggare gillar detta: