Läckra spanska korvar från grillen med en enkel pastasallad med mozzarella och melon
2013-06-02- Servings: 6
- Prep Time: 25m
- Cook Time: 35m
- Ready In: 60m
Related Recipes:
Jag älskar att grilla goda korvar och när jag hittade lite olika spanska korvar kunde jag inte låta bli att handla, dessa hamnade på grillen ganska omgående och serverades med en enkel pastasallad och härlig salsa samt guacemole.
Ingredients
- Blandade korvar för 6 stycken
- 300 gr Okokt pasta
- 1 st Galia melon (tärnad)
- 250 gr Cocktailtomater (klyftade)
- 1 st Gul lök (hackad)
- 2 st Mozzarella ostar (tärnade)
- 1 dl Olivolja
- 30 ml Vittvins vinäger
- Liten knippe färsk koriander (hackad)
- Salt
- Svart peppar
Method
Step 1
Koka pastan enligt förpackningen och häll av vattnet, blanda den med lite olivolja.
Step 2
Blanda olivolja, vinäger, salt och svart peppar i en bunke, lägg i tomat, melon, lök, koriander och mozzarella, vänd allt försiktigt.
Step 3
Vänd ihop med pastan, smaka av och låt dra i rumstemperatur medan du grillar korvar och gör såserna till.