Loader

Mitt grundrecept på hamburgare

2012-06-01
  • Servings: 6
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 40m
  • Ready In: 60m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Svensk matvetesallad med säsongens grönsaker, bakad minispetskål, sparrisbroccoli och äppelgratinerad kycklingfilé

  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Att göra egna hamburgare hemma är väldigt enkelt och har man väl börjat göra dom kommer man inte att köpa färdiga igen, här är mitt grundrecept på en enkel hamburgare testa gärna att krydda med något spännande och gör din egen hamburgare.

Hamburgare grundrecept

– 1 kg Nötfärs
– 1,5 dl Chilisauce
– 2 ml Liquid Smoke
– Lökpulver
– Vitlökspulver
– Salt
– Svart peppar

1. Blanda allt ordentligt
2. Provstek och smaka av
3. När ok använd gärna en hamburgerstans eller gör hamburgare med händerna i önskvärd storlek
4. Grilla eller stek burgarna färdiga.
5. Servera med dom tillbehör som du önskar

Här hittar du lite tips på vad du kan servera till..

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: , Tags: , , , , , Ingredients: ,

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    “Citatet”
    Konversation är den största naturliga fienden till god mat och gott vin.
    -Alfred Hitchkock
    %d bloggare gillar detta: