Mozzarella och pesto rosso gratinerad salsiccia med solrosfrön
2015-05-18- Cuisine: Internationell
- Course: Glutenfri, Huvudrätt
- Skill Level: Medel
- Servings: 5
- Prep Time: 20m
- Cook Time: 40m
- Ready In: 60m
Related Recipes:
Ibland tycker jag att det är svårt att hinna med allt man vill samtidigt som man ska fixa middag, här är ett snabbt och enkelt recept som ger dig tid till anat tom sätta sig ner och pusta ut lite, varsågod lite inspiration i form av en smakrik korv som sköter sig själv i ugnen under ett smarrigt täcke.
Ingredients
- 5 st Goda korvar (dela dem längs med)
- 1,5 dl Pesto rosso
- 2 st Mozzarella ostar (skivade)
- 1 dl solrosfrön
- Olivolja
- Svartpeppar
- 5 port Pasta, bulgur, Couscous efter egen smak
Method
Step 1
Sätt ugnen på 200°, förbered tillbehöret pasta, bulgur osv..
Step 2
Lägg de delade korvarna i en ugnsform med den platta sidan uppåt
Step 3
Smeta ut pesto rosso på korvarna som, lägg sedan på mozarella skivorna, slå lite olivolja på, strö solroskärnor över och lite svartpeppar
Step 4
Ställ formen i ugnen som ska stå där i ca 25 minuter tills den får en fin färg
Step 5
Ta ut formen, servera en god sallad och tillbehöret till