Loader

Mozzarella och pesto rosso gratinerad salsiccia med solrosfrön

2015-05-18
  • Servings: 5
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 40m
  • Ready In: 60m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Svensk matvetesallad med säsongens grönsaker, bakad minispetskål, sparrisbroccoli och äppelgratinerad kycklingfilé

  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Ibland tycker jag att det är svårt att hinna med allt man vill samtidigt som man ska fixa middag, här är ett snabbt och enkelt recept som ger dig tid till anat tom sätta sig ner och pusta ut lite, varsågod lite inspiration i form av en smakrik korv som sköter sig själv i ugnen under ett smarrigt täcke.

Ingredients

  • 5 st Goda korvar (dela dem längs med)
  • 1,5 dl Pesto rosso
  • 2 st Mozzarella ostar (skivade)
  • 1 dl solrosfrön
  • Olivolja
  • Svartpeppar
  • 5 port Pasta, bulgur, Couscous efter egen smak

Method

Step 1

Sätt ugnen på 200°, förbered tillbehöret pasta, bulgur osv..

Step 2

Lägg de delade korvarna i en ugnsform med den platta sidan uppåt

Step 3

Smeta ut pesto rosso på korvarna som, lägg sedan på mozarella skivorna, slå lite olivolja på, strö solroskärnor över och lite svartpeppar

Step 4

Ställ formen i ugnen som ska stå där i ca 25 minuter tills den får en fin färg

Step 5

Ta ut formen, servera en god sallad och tillbehöret till

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , Ingredients:

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen.
    -Ernst Kirchsteiger
    %d bloggare gillar detta: