Parisare en svensk klassiker
2012-06-02- Servings: 6
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 20m
- Ready In: 30m
Related Recipes:
Idag så har jag varit och handlat lite och när jag kommer hem kurrar det gott i magen, så jag valde att göra en parisare som är en klassisk lunch för många lastbilschaufförer förr. En snabblagad toast med korv och stekt ägg, som mättar och är populär bland många i familjen samt är perfekt när man har lite ont om tid.
Parisare
– 600gram Falukorv i skivor
– 6st Ägg
– 6st Hamburgerbröd
– 2st Tomater
– 1st Gul lök i skivor
– 6st Ostskivor
– Ketchup
1. Stek korven, äggen och värm brödet lite lätt i pappan
2. Lägg ketchup i botten, korven, osten, ägg, ketchup, lök och tomater
3. Servera gärna med ett glas mjölk och lite sallad