Pasta penne med champinjonfräst kassler i krämig sås
2013-02-17- Servings: 6
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 25m
Related Recipes:
En trevlig pastarätt som passar bra i veckan när tiden kanske är knapp, såsen blir klar samtidigt som pastan kokar så man hinner med lite annat på kvällen också.
En god kassler är en bra investering för att man ska få det lilla extra i rätten, de färska champinjoner och paprikan i gör såsen ännu läckrare.
Ställ gärna fram pepparkvarnen och lite riven parmesan på bordet till maten..
Ingredients
- 500 gr Kassler (i bitar)
- 1 st Lök (i klyftor)
- 200 gr Champinjoner (delade en gång)
- 1 st Paprika (strimlad)
- 3 st tomater (tärnade)
- 1,5 dl Vatten
- 3 dl Grädde
- Svart peppar
- salt
- 1 pkt Penne
- Rapsolja
Method
Step 1
Sätt på vattnet till pastan och koka sedan pastan enligt anvisningarna på paketet
Step 2
Fräs champinjonerna i lite rapsolja tillsammans med löken först, lägg sedan i kasslern som får fräsa med lite innan man lägger i tomaterna och paprikan.
Step 3
Slå på grädde och vatten och låt det sedan koka ihop under tiden som pastan kokar
Step 4
Smaka av såsen med salt och svart peppar, servera sedan med pastan