Loader

Patric´s heta kräm

2014-12-28
  • Yield: 1 sats
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 20m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

  • Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika

  • Kikärt och morotsbiffar med bakade grönsaker, rostat pumpamos och persiljeolja

Det perfekta tillbehöret för dig som vill ha lite extra hetta i maten, och är ett väldigt enkelt recept som går fort att göra.

Ingredients

  • 1 st Röd chili (ta bort gröna kvisten)
  • 2 st Piri piri (ta bort gröna kvisten)
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 1/2 grön paprika (urkärnad)
  • 0,5 dl Rapsolja

Method

Step 1

Lägg chili, piri piri, vitlök, paprika och rapsolja i en mixer

Step 2

Mixa allt till en slät kräm, lägg i en skål och servera och varna gärna att den är stark 😉

Step 3

Ps. Den håller någon vecka i kylen, så ni behöver inte ta allt på en gång.. ds

 

Print Friendly, PDF & Email

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

“Citatet”
Man kan inte få en sufflé att resa sig två gånger.
-Alice Roosevelt Longworth
%d bloggare gillar detta: