Loader

Patric´s heta kräm

2014-12-28
  • Yield: 1 sats
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 20m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

  • Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika

Det perfekta tillbehöret för dig som vill ha lite extra hetta i maten, och är ett väldigt enkelt recept som går fort att göra.

Ingredients

  • 1 st Röd chili (ta bort gröna kvisten)
  • 2 st Piri piri (ta bort gröna kvisten)
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 1/2 grön paprika (urkärnad)
  • 0,5 dl Rapsolja

Method

Step 1

Lägg chili, piri piri, vitlök, paprika och rapsolja i en mixer

Step 2

Mixa allt till en slät kräm, lägg i en skål och servera och varna gärna att den är stark 😉

Step 3

Ps. Den håller någon vecka i kylen, så ni behöver inte ta allt på en gång.. ds

 

Print Friendly, PDF & Email

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

“Citatet”
Korvgubbes problembarn: vurstingar.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: