Rödlökschutney
2012-07-14- Cuisine: Internationell
- Course: Glutenfri, Tillbehör
- Skill Level: Medel
- Yield: 1 sats
- Prep Time: 20m
- Cook Time: 45m
- Ready In: 1:05 h
Related Recipes:
Den här är lite av en universal chutney som på sommaren används till det grillade eller på kvällen till ostbrickan, på vintern så blir det gärna till pepparkakorna med ädelost.
Ingredients
- 4 st Rödlökar (skivad i halvmånar)
- 0,5 dl Rödvinsvinäger
- 1 dl Socker
- 5 dl Vatten
- 1 dl Rött vin
- 1 cm Röd chili (finhackad)
Method
Step 1
Häll allt i en kastrull samtidigt
Step 2
Koka ihop allt under lite omrörning då och då, så att det bara är lite vätska runt löken.
Step 3
Smaka av kan serveras varm och kall
posted by L8 on 19 maj, 2013
Mycket god och uppskattad chutney. Härligt, smakrikt tillbehör till grillat.
Godast kall tyckte vi! Kommer göra denna mååånga ggr i sommar
Tack! / L8
posted by Patric on 19 maj, 2013
Tackar! Vad roligt att höra att ni gillar den 🙂