Skink och grönsaksfräst pastapanna
2012-12-10- Yield: 6
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 25m
Related Recipes:
Jag tycker att det doftar så fantastiskt gott när man steker rökt skinka, när jag sedan lägger i löken och låter den steka med lite och sedan har i resten av grönsakerna blir det riktigt bra.
Idag så blandade jag med kokt pasta med grönsakerna och skinkan, och jag fick en trevlig pasta panna av det hala som är snabb och enkel.
Ingredients
- 200 gr Rökt skinka (strimlad)
- 1 st Gul lök (klyftad)
- 3 st Tomater (klyftad)
- 1 st Grön paprika (strimlad)
- 1 st Gul paprika (strimlad)
- Vitlökspulver
- Salladskrydda
- Salt
- Svart peppare
- Rapsolja
- 2/3 pkt Pasta
Method
Step 1
Koka pasta och häll av vattnet strax innan den är klar, häll lite olja på den och salta.
Step 2
Under tiden börja med att steka skinkan lite hårt i en pannan utan fett, när den fått färg lägg i löken med lite olja och låt löken mjukna lite.
Step 3
Lägg sedan i paprikan och löken som får steka med lite, krydda med vitlökspulver och salladskrydda
Step 4
När tomaten börjat mjukna blandar man i pastan tillsammans med lite olja, svart peppar och salt
Step 5
Smaka av allt och servera..