Loader

Skinka och zucchini pasta med tydliga spår av parmesan

2012-08-07
  • Servings: 6
  • Prep Time: 7m
  • Cook Time: 5m
  • Ready In: 15m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

  • Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck

  • Morot och vitkålsfräs med bacon, parmesan och bönpasta

  • Krämig vindoftande risotto med tomat, lök, prästost och rostad blomkål

Ingredients

  • 1 pkt Pasta
  • 250 gram Skinka (tärningar)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 1/2 st Zucchini (tärnad)
  • 1dl Parmesan (riven)
  • 5 ml Basilika (hackad)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Olja
  • Paprikapulver

Method

Step 1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet

Step 2

Fräs skinka och löken i lite olja

Step 3

När skinka och lök fått färg och är varmt lägg i zucchini

Step 4

Låt den bara bli varm

Step 5

Smaka sedan av med salt och svartpeppar

Step 6

Häll vattnet av pastan slå på lite olja och salt

Step 7

Sedan blandar man försiktigt i den stekta skinkan med lök och zuchinni

Step 8

Häll på parmesan och basilika och vänd försiktigt

Step 9

Lägg upp och strö lite paprikapulver för färgen och några basilika blad på toppen

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , , Ingredients:

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Problemet med att äta italiensk mat är att fem-sex dagar senare är man hungrig igen.
    -George Miller
    %d bloggare gillar detta: