Loader

Spaghetti Biff Greta

2012-10-11
  • Servings: 6
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 30m
  • Ready In: 50m

Jag är lite av en matnörd..

More From This Chef »
Related Recipes:
  • Parmesanbakade färgglada grönsaker med lax och en vitlök/lime yoghurt

  • Fröig power topping till gröt, fil och lite till

  • Svensk matvetesallad med säsongens grönsaker, bakad minispetskål, sparrisbroccoli och äppelgratinerad kycklingfilé

  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Klassiska Biff Greta som finns som recept i bloggen blir här en oklassisk pastarätt, men här finns de klassiska ingredienserna som dijon, saltgurka, lök kanske är det en ny pasta klassiker.

Ingredients

  • 600 gr Strimlat nötkött (biff eller lövbiff)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 2 st Saltgurkor (små strimlad)
  • 1 st Röd paprika (små strimlad)
  • 15 ml Dijonsenap
  • 15 ml Svensk mild senap
  • 2,5 dl Grädde
  • Salt
  • Svart peppar
  • Rapsolja
  • 6 port Spaghetti

Method

Step 1

Koka spaghettin enligt paketet

Step 2

Stek den strimlade biffen i lite olja, när den fått färg lägg i löken.

Step 3

När löken också fått färg och mjuknat lägger man i gurkan samt paprikan som bara ska bli varma

Step 4

Häll i grädden och bägge sorterna senap, låt det bara koka upp samtidigt som du vänd allt försiktigt

Step 5

Smaka av med salt och svart peppar, servera sedan med spaghettin och en sallad

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , Ingredients:

    Comments (2)

    1. posted by Mallan on 12 oktober, 2012

      Guuud vad gott det såg ut!

        Svara
      • posted by Patric on 12 oktober, 2012

        Tackar Mallan! Riktigt roligt att höra ser fram emot att höra när du testat på receptet också 😉

        Vilken fin blogg du har själv, mycket tänkvärd //Patric

          Svara

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    “Citatet”
    Problemet med att äta italiensk mat är att fem-sex dagar senare är man hungrig igen.
    -George Miller
    %d bloggare gillar detta: