Spaghetti di greco con formaggio feta, cipolla rossa, pomodoro e spinaci baby
2014-11-17- Cuisine: Italien
- Course: Huvudrätt, Vegetarisk
- Skill Level: Medel
- Servings: 4
- Prep Time: 15m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 30m
Related Recipes:
Ett läckert recept som är helt vegetariskt och snabbt att laga till en vardagskväll, i receptet så tillagar vi spaghetti som ska vara kokt al dente, rödlök och paprika som fått lite honungssmak, babyspenat, ljummen tomat och riktig grekisk fetaost.
Ingredients
- 4 Portioner Spaghetti av bra kvalitet
- 1 st Rödlök (klyftad tunt)
- 1 st Grön Paprika (strimlad tunt)
- 2 st Tomater (klyftad tunt)
- 1 st Näve baby spenat
- 100 gr Fetaost
- 1 msk Honung
- Salt
- Svartpeppar
- Olivolja
Method
Step 1
Sätt på väl saltat vatten till spaghettin och koka spaghettin efter anvisningarna
Step 2
Värm en panna med lite olivolja, lägg i rödlöken och låt den få lite färg, häll i honung och lägg i paprikan, lått bara honungen smälta ihop med lök och paprikan och t bort pannan från värmen.
Step 3
När spaghettin är klar häll av vattnet och häll i lök och paprika blandningen, de klyftade tomaterna, baby spenat och smula i fetaosten, vänd allt försiktigt med lite olivolja och svartpeppar
Step 4
Lägg upp allt på tallrik eller ett stort fat och servera med lite olivolja även på toppen.