Stekt kycklingfilé med krämig grönsakspasta
2012-09-25- Servings: 6
- Prep Time: 15m
- Cook Time: 30m
- Ready In: 45m
Related Recipes:
Enkelt och hyfsat snabbt så gör man en trevlig pastarätt med grönsaker som får kräma till sig med pastan, till det så serveras kycklingfilé som stekts med lite läckra kryddor för att ge härlig smak.
Ingredients
- 0,8 pkt Pasta
- 3 st Morötter (skalad och i stavar)
- 1 st Rödlök (i klyftor)
- 1/2 st Blomkålshuvud (i mindre buketter)
- 1 st Vitlöksklyfta (hackad)
- 3 dl Yoghurt av turkisk typ
- Salt
- 5 st Kycklingfiléer (skivad)
- Koriander torkad
- Lökpulver
- Örtsalt
- Svartpeppar
- Rapsolja
Method
Step 1
Koka pastan enligt förpackningen
Step 2
Värm upp olja i en panna och fräs på grönsakerna ordentligt, krydda med örtsalt och när dom är helt klara så lägger man upp dom i en skål med yoghurten på.
Step 3
Stek sedan kycklingen i olja och krydda den med koriander, örtsalt, lökpulver samt svartpeppar
Step 4
Häll av vattnet och blanda direkt i grönsakerna med yoghurten, salta och peppar sedan avsluta med att smaka av.
Step 5
Nu är det bara att servera den krämiga pastan med kycklingen och njuta
posted by Anna on 10 februari, 2013
Tack så mycket för ett gott recept ! 😀
posted by Patric on 10 februari, 2013
Tackar själv 🙂