Torskrygg och grönsaker på grillen med örtig gnocci
2013-07-21- Servings: 6
- Prep Time: 25m
- Cook Time: 35m
- Ready In: 60m
Related Recipes:
Fisk är gott och passar bra på grillen också här är en läcker torskrygg med skinnet kvar för att hålla ihop på gallret, den serveras med grönsaker som också grillats och gnocci med massor av örter som ger smak.
Ingredients
- 6 st Fina torskryggbitar med skinn
- Rapsolja
- Salt
- Vitpeppar
- 1 ask Cocktailtomater
- 1/2 Blomkålshuvud ( i buketer)
- 500 gr Gnocci
- Blandade färska örter (hackade)
- 30 ml Olivolja
- 1 st Salladslök (strimlad)
- 1 cm röd Chili (hackad)
- 15 ml Citronjuice
- Svartpeppar
Method
Step 1
Blanda örterna med olivoljan, chili, citronjuice, salladslök, salt och svartpeppar och låt den dra
Step 2
Sätt tomaterna på ett grillspett och grilla dom samtidigt som blomkålen, sätt på saltat vatten till gnoccin
Step 3
Pensla torsken med lite rapsolja, salta och peppra, lägg den sedan på grillen med skinnsidan uppåt först.
Step 4
Lägg i gnoccin i vattnet och vänd torsken den är färdig när den börjar dela sig
Step 5
Häll av vattnet på gnoccin, häll på örtoljan och blanda försiktigt
Step 6
Servera allt sedan tillsammans