Tranbärsnudlar med kyckling, lök och morötter
2013-01-16- Servings: 6
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 25m
- Ready In: 35m
Related Recipes:
Idag så är det fusion i köket med asiatiska nudlar som får smak av nordiska tranbär, allt serverat med kyckling och morötter tillsammans i ett väldigt gott sällskap.
Ingredients
- 6 port Nudlar
- 700 gr Kycklingfilé (skär längs med)
- 1 st Gul lök (klyftad)
- 3 st Morötter (i bitar)
- 2 dl Vatten
- 0,5 dl Tranbärsjuice
- 1,5 dl Grädde
- 15 ml Kycklingfond
- Lite lite mynta
- Svart peppar
- Salt
Method
Step 1
Ge kycklingen en fin stekyta först och lägg sedan i löken samt morötter, låt dem steka med lite.. sätt på vatten till nudlarna
Step 2
Häll i vatten, tranbärsjuice, fond och grädde i pannan med kyckling och grönsaker, lägg i lite mynta och lägg på ett lock och låt det puttra i pannan.
Step 3
Lägg nudlarna i vattnet och koka dem enligt instruktioner på paketet
Step 4
Smaka av kycklingen med salt och svart peppar
Step 5
När nudlarna är klara häll av vattnet och häll på kycklingen med såsen, låt det stå lite och dra smaka sedan av och servera