Vegetarisk pastawok med solroskärnor
2012-09-19- Servings: 6
- Prep Time: 20m
- Cook Time: 10m
- Ready In: 30m
Related Recipes:
Idag så blir det en köttfri middag många har tyvärr svårt att förstå att man kan äta mat utan kött, jag tycker att det är gott att ibland göra en helt vegetarisk måltid som idag.
Ingredients
- 600 gr Nudlar
- 1 st Gul lök (klyftad)
- 1 st Vitlöksklyfta (hackad)
- 3 st Morötter (skalade och i slantar)
- 2 st Paprikor (i bitar)
- 1 st Zucchini (i bitar)
- Örtsalt
- Rapsolja
- 1 dl Solrosfrön
Method
Step 1
Lägg nudlarna i blöt i ljummet vatten under ca 20 - 30 minuter
Step 2
Värm en större panna med olja och lägg i lök, morötter och vitlök, fräs tills det mjuknar och får färg
Step 3
Lägg sedan i paprika samt zucchini och låt det få lite färg
Step 4
Salta lite och ha i lite mer olja och sedan lägg i nudlarna samt solrosfröna
Step 5
Smaka vara av med saltet och ät direkt den varma woken..
posted by Gunnar Gunnarsson on 9 november, 2012
Ännu en fräsch,god och snabblagad rätt och det som jag gillade mest och som var intressant är att kryddningen står ingredienserna för, fantastiskt!
Tack Patric!
posted by Patric on 9 november, 2012
Härligt att du fortsätter testa recepten och att du ger dig på de vegetariska varianterna också 🙂