Loader

Sista dagen med gänget

By : | 4 Comments | On : 21 december, 2012 | Category : Blogg, Jobb inlägg, Privata inlägg, Tankar, Utveckling

Idag så har jag min sista dag inom KOST och i Sveaköket där mina härliga kollegor dagligen gör ett fantastiskt jobb, det är en riktigt rolig och spännande resa jag har fått göra här där utmaningarna har varit många och ibland intensiva.

Jag kommer att sakna alla roliga och trevliga människor som förgyllt mina arbetsdagarna under åren, och nu lämnar jag dem bakom mig men i minnet kommer de att värma gött i all framtid. Kvar kommer även beundran vara över dessa medarbetare som i en verksamhet som är igång 365 dagar om året, gör sitt allra bästa för att serva patienter med lagad mat varje dag.

Min bild av det offentliga köket är förändrad för alltid och jag kommer följa arbetet kring den,  jag kommer att stå längst fram på barrikaden och höja rösten för det otroliga jobb som görs och den oförståelse för helheten (FAMM) som finns hos många politiker och media.

Vill här i min blogg tacka alla mina kollegor och medarbetare som gjort dessa år så fantastiska, som också hjälpt mig att nå flera av mina mål för det offentliga köket där jag ville ha en effektivare organisation med mer kvalitet och mat lagad från grunden med bättre råvaror.

Jag önskar alla inom kost både Västerås och Uppsala ett stort lycka till med de utmaningar som framtiden håller, jag vet att med så mycket kunskaper och kunnande som finns i verksamheten så kan det bara bli fantastiskt… så rocka på och kör hårt

Nu väntar nya spännande utmaningar på Scandic Västerås där jag ska få lära känna nya människor och jobba med helheter i en annan typ av verksamhet, här kommer jag att vara verksam som Food & Beverage Manager och jobba med mat och dryck inom hotellet.

Print Friendly, PDF & Email

  Comments (4)

  1. posted by Marcus Jonasson on 21 december, 2012

   Tack för ditt arrbete. Blir lite ensamt på barrikaden, men jag antar att du hjälper till och ropar från ditt håll. Det är ju trots allt inte långt till Scandic så det borde höras. Kommer sakna dig! Lycka till med ditt nya arbete så hörs vi efter nyår.

     Svara
   • posted by Patric on 21 december, 2012

    Tackar Marcus! Kommer att sakna en hel del också, ha en riktig bra jul och nyår så syns vi 2013..

      Svara
  2. posted by David Lindén on 22 december, 2012

   Härligt, då vet jag vem jag ska snacka med nästa gång vi är på besök :). Ha en riktigt God Jul och Gott nytt år.

   /David

     Svara
   • posted by Patric on 22 december, 2012

    Låter bra det du är så välkommen att höra av dig, en riktigt god jul och gott nytt år till dig också 🙂

      Svara

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Konversation är den största naturliga fienden till god mat och gott vin.
  -Alfred Hitchkock
  %d bloggare gillar detta: