Loader

Skön paus i vardagen..

By : | 0 Comments | On : 1 september, 2011 | Category : Matlagning, Privata inlägg, Roligheter, Tankar

Lunchen på bryggan har inget att klaga på.

När man jobbar som jag i ett kök kommer man sällan ut på lunch någon annanstans, men idag så var det annorlunda jag kom ut en stund och fick njuta av en härlig lunch. Det var perfekt väder på en härlig brygga vid Mälarens kant toppat med trevligt sällskap och riktigt god mat, en stunds vardagslyx som gör dagen lite trevligare.  Sällskapet bestod av två vänner en som är med i Round Table och en som med lite tur blir invald i denna härliga herrklubb, jag fick följa med som lite extra sällskap och expert då jag passerat åldersgränsen och numera är en glad PM (past member).

Lunchen bestod av Svartpepparbakad fläskfilé med port och ingefärssås med gurkraita

Öster Mälastrands Krog där lunchen intogs

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Först kramar jag alla i familjen – sedan ställer jag mig vid spisen
  -Ernst Kirchsteiger
  %d bloggare gillar detta: