Loader

Spännande dörrar, nya uppgifter och roliga människor

By : | 1 Comment | On : 10 januari, 2013 | Category : Blogg, Hur funkar det?, Jobb inlägg, Privata inlägg, Tankar, Utveckling

Att bo på hotell brukar vara en rätt angenäm historia där man slipper städa, man kan äta en bit mat i huset och frukosten är framdukad på morgonen, och de gånger jag har bott på hotell så har jag nog inte tänkt så mycket på vad som händer i kulisserna runt mig.

Men sedan den 2:a januari så har jag varit på mitt nya jobb där jag är en del av det som händer i kulisserna på hotellet, här har jag har en roll som på fackspråk kallas ”food & beverage manager” som är den som ansvarar och knyter samman det som har med mat samt dryck på hotellet att göra.

Jag har turen att komma in i ett hotell som precis genomgår en stor renovering för att möta framtiden, det renoveras rum, toaletter, reception, lobby, bar och restaurang. Här ska vi jobba för att skapa en miljö där man känner sig hemma och välkommen lite som hemma fast borta, vårt läge nära stora E18 som går rätt igenom Västerås gör att vi blir ett av Scandics väghotell för framtiden.

I mitt nya jobb så har jag massor av spännande saker att lära mig inom hotellverksamhet, samtidigt som mina kunskaper och jobb med att titta på helheter från tidigare är något som jag kommer att få mycket nytta av även här.

Just nu har jag dock ägnat mycket tid att lära känna min nya verksamhet, mina nya härliga kollegor och medarbetare, de system som finns i verksamheten, nya namn som bla repan och hitta på hotellet, det är onekligen en spännande arbetsplats där många nya dörrar ska öppnas och helheter ska bindas samman med varandra med hjälp av mina nya medarbetar.

Följ gärna min nya arbetsplats på FB

Print Friendly, PDF & Email

  Comment (1)

  1. posted by Stefan on 11 januari, 2013

   Så roligt att ha dig ombord Patric! Trevlig helg /Stefan

     Svara

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Om jag skulle berätta för dig hur mycket jag suktat efter en sån här, så skulle jag inte få tid att äta upp den.
  -Douglas Adams
  %d bloggare gillar detta: