Loader

Studiebesök är alltid roligt att ha..

By : | 0 Comments | On : 12 september, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Besöket idag kom från kostavdelningen i Tranås kommun

Idag så har vi haft ett trevligt gäng på besök i Sveaköket, dom hade tagit sig ifrån Tranås en bil resa på nästan 3,5 timmar.  Jag tycker att det är roligt att få visa upp vårat kök för andra, att få dela med sig av våran fina verksamhet och få bra och roliga idéer från andra.

Vårat kök är med sina 3 år ett ganska nytt kök och vi jobbar hårt med utveckling och försöker blicka framåt, vi visar gärna upp våran verksamhet och ibland önskade jag att det kom fler för att se hur ett modernt stort kök ser ut och fungerar. Jag tror att många har en lite sned bild på hur det ser ut och vad man gör i ett stort kök, man missar nog gärna att vi lagar mat och att det är människor som steker, hackar, rör, smakar, blandar, kryddar, kokar och ser till att det ska bli riktigt gott.

Idag när vi gick runt kunde man bla. se våra kockar stå med smeten till äkta Wallenbergare av kalvfärs med ägg och riktig grädde. I en annan del av köket så rör man ihop dom rårörda lingonen, precis som ska vara till en äkta wallenbergare som även serveras med vårat riktiga mos.

Så är du nyfiken att se vårat fina kök så är det bara att höra av sig så hittar vi på något trevligt av det…

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Korv är en gudomlig rätt, ty bara Gud vet vad det är i den.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: