Loader

Världens bästa matblogg..

By : | 0 Comments | On : 26 oktober, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Matlagning, Privata inlägg, Tankar

Matbloggar från hela vår planet = spännande inspiration..

Nja kanske är jag inte där än, och det är kanske inte mitt mål med bloggandet heller. Här på saveur.com har man listat dom 55 bästa bloggarna i världen och det finns faktiskt svenskt inslag i listan, det är lite roligt att titta på dom och samla lite inspiration. En snabb sökning på google avslöjar att det finns gott om bloggar om mat bara på svenska, men jag vill gärna tro att jag är lite ensam om att blanda i mitt arbete i ett stort kök och mina egna recept som jag lagar hemma.

Med den respons jag fått så är det fortfarande väldigt roligt att dela med sig av mina tankar och recept, och jag hoppas kunna vara en lika stor inspirationskälla med min blogg som många andra är för mig.

Hittat inspiration till inlägget här

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Korv är en gudomlig rätt, ty bara Gud vet vad det är i den.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: