Loader

Vi bröstar upp oss och visar att vi kan

By : | 0 Comments | On : 17 november, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Andreas en av våra stolta kockar i Svea köket som berättar om våra smakprov.

Idag har vi varit ett gäng från KOST som har presenterat och visat upp vår patientmats verksamhet, under dom 5 timmar vi stod i entren på sjukhuset i Västerås så var det en strid ström med nyfikna hela tiden. Vi har fått en fantastisk respons från alla våra besökare där vi fått med oss massor av bra saker, många härliga lovord om maten men även en hel del annat matnyttigt för oss att ta med oss i verksamheten.

Jag tycker att det är viktigt att vi törs visa upp oss ifrån köket att vi står för det vi gör och är stolta över det, vi är proffesionella och är fantastiska på att laga mat till patienter och andra gäster. Idag har vi låtit flera se och smaka på att vi har rätt, det känns onekligen som om dom som har testat har fått en lite annan syn på oss.

Vi kunde bjuda på vår egengjorda tacobiff med en lagom het salsa och efter det en läcker mannagryns kaka, med oss hade vi även vår nya kostpärm, catering broschyr och annan rolig information om oss. Helt klart är att det var roligt att träffa patienter, anhöriga och personal, alla lika nyfikna och fulla med trevliga frågor om vår verksamhet.

Nästa vecka på tisdag den 22/11 10:00 – 15:00 ska vi vara på Akademiska och ingång 70 för att göra samma sak, ser redan fram mot det besöket och tror att det kommer att bli lika givande. Jag är även övertygad om att detta kommer att bli ett återkommande event för oss, dagen har givit mig massor av härlig ny energi och  massor av inspiration för vår utveckling i köket.

Många var det som ville veta mer om oss och vad vi gör..

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?
  -Carl Hammarén
  %d bloggare gillar detta: