Loader

Vill du följa med mig lättare?

By : | 0 Comments | On : 26 juni, 2012 | Category : Besök, Blogg, Hemma i köket, Hur funkar det?, Jobb inlägg, Läsartanke, Tankar, Utveckling

Hänger du med mig på mina sociala forum också?

Konstant händer det saker på bloggen och jag försöker uppdatera den ofta med nya spännande inlägg som jag roligt nog har en hel del läsare av, jag kan även se att idag så är det en hel del som valt att följa mina inlägg på olika sätt och jag tänkte att jag kunde tipsa vilka olika sätt det finns för ännu flera av mina läsare.

– Som nummer ett och det populäraste sättet så hittar du alla uppdateringar på min facebooksida, här hittar man även en del andra trevliga och intressanta inlägg som kan vara av intresse.

– Två jag finns även på twitter och där kommer också alla uppdateringar ut. 

– Tre om du vill ha inläggen som ett trevligt läsvärt  e-post så går det också via länken längst ner till vänster på sidan. 

– Fyra så även på google+ finns jag men här är jag lite dålig att uppdatera idag, men så fort det kommer ett hjälpmedel som underlättar så kommer det mera även där.

Har du andra trevliga idéer eller förslag vart du tycker att jag ska synas så är du välkommen att höra av dig, rekomendera gärna också min blogg till andra som kan tänkas vara intresserade av den.

 

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Den förste som åt ostron var en modig man.
  -Jonathan Swift
  %d bloggare gillar detta: